Ruoholahden Pysäköinnillä on kaksi operaattori riippumatonta neljän auton julkista DC-latauskenttää, jotka sijaitsevat osoitteissa: Kellosaarenkatu 6-8, 00180 Helsinki ja Laivapojankuja 3, 00180 Helsinki.

Pikalatauskentät tukevat DC-latausta dynaamisella kuormanjaolla neljälle autolle yhtä aikaa (4xCCS). Kokonaisteho maksimissaan 60kW (2x30kW, 500V). Kuormanjako aktivoituu viiveellä latauksen aloituksesta. Tämä kestää noin 2 min, joten alussa latausnopeus on rajoitettu yhden aseman tehoon 30kW ja tämän jälkeen laturi pystyy tarjoamaan 60kW yksittäiselle autolle.

Asemat varustettu pankkikortinlukijoilla, joten on voit maksaa lähimaksulla tai vaihtoehtoisesti käytä selainkäyttöliittymää: https://mobile.unifiedchargers.io/

Jos haluat latauksesta kuitin, käytä selainkäyttöliittymää. Saat kuitin kätevästi haluamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Käyttöohjeet ovat asemien kyljessä.

Asiakastuki 040 123 9134 tai ev-helpdesk@enersense.com

Terveisin Ruoholahden Pysäköinti

Categories:

Tags:

Comments are closed

fiFinnish